1

NEWSS.GR

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

προσοχή ...κάποιοι έχουν πάει πάρα-κάτω

 ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ Ή ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΕΙΠΟΝ ΧΡΗΜΑ,ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙΣΑ (24-11-2011)ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΑ-ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΥΔΟΝΤΕΣ ΥΠΝΟΝ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ Ή ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ Ή ΚΑΙ ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ-ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΜΕΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ
ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΧΤΕΡΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ -ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ-ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.
ΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΕΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ''ΠΟΛΙΤΕΣ'' ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
https://www.facebook.com/ioangok/posts/804741036264200?fref=nf

*                                                   *                                                               *
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ - ΜΗΝΥΣΗΣ
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΔΟΛΟ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ, ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Ημερομηνία: ……......................
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.....................................
ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ
Σχετική και συμπληρωματική με τις συνημμένες, από 5/5/2012 σχετικό 1, σχετικό 2, σχετικό 3.
Κύριε Εισαγγελέα
Εν ονόματι του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος και του Νόμου
Όλοι εμείς οι δεκάδες χιλιάδες συγκαταγγέλοντες πολίτες, κινούμενοι από την ανθρώπινη συνείδησή μας, τα πατριωτικά μας αισθήματα και ό,τι ο Νόμος και το Σύνταγμα επιτάσσουν,ζητούμε να προβείτε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια ώστε να εξασφαλιστεί η νομιμότητα των προκηρυχθέντων εκλογών και έπειτα να διεξαχθούν.
Διότι ,όπως αναφαίνεται στη συνέχεια ,καταγγέλουμε τις εκλογές της 25/01/2015 ως παράνομες κατοχικές και εχθρικές που στόχο έχουν:
να καταπατήσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα,
να αφανίσουν το έθνος μας,
να προκαλέσουν εμφύλιο πολέμο-γενοκτονία-ξένη εισβολή,
να αφαιρέσουν τα πολιτικά δικαιώματα από τους ιθαγενείς Έλληνες
και να τα παραχωρήσουν σε «ελληνοποιημένους» ή μη, αλλοδαπούς.
Επίσης ζητούμε:
Α) Να ασκηθούν προεκλογικά οι προβλεπόμενες διώξεις που αφορούν ήδη γνωστοποιημένες στη Δικαιοσύνη υποθέσεις διαφθοράς και κατάχρησης εξουσίας από πολιτικά πρόσωπα ώστε να αποδοθούν εγκαίρως πίσω στον Ελληνικό Λαό τα κλεμμένα.
Τα πολιτικά και άλλα πρόσωπα που κατηγορούνται από την Δικαιοσύνη για διαφθορά και που αποδεδειγμένα δωροδοκήθηκαν από ιδιωτικές και άλλες εταιρείες καταχρώμενα εν τέλει δημόσιο χρήμα (π.χ σκάνδαλο SIEMENS, εξοπλιστικά προγράμματα, λίστα Λαγκάρντ, Χρηματιστήριου,την υπόθαλψη της δικογραφιας εσχατης προδοσιας που ανακοινωθηκε απ τη βουλή κ. ά) θέτουν δια της πράξεως αυτής εκτός νομιμότητας τα κόμματα στα οποία ανήκαν ή ακόμα ανήκουν.
Β) Να αφαιρεθούν τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αφενός των βουλευτών που είναι κατηγορούμενοι εσχάτης προδοσίας αφετέρου δε ,και κυρίως, των βουλευτών εκείνων που διέπραξαν κακουργηματική παράλειψη άσκησης εισαγγελικών καθηκόντων της Βουλής στην εξέταση της δικογραφίας για Εσχάτη Προδοσία κατά των μελών της, που εκκρεμεί στην Βουλή από την 24-11-2011 (ΠΚ 239 παρ.β) και συνέργειας –εκ παραλείψεως- σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45, 46,134, 120 παρ.3 Συντ). Καθώς επίσης και των όσων υποψηφίων και υπολοίπων οι οποίοι υπέθαλψαν και αποσιώπησαν (ήδη 3 χρόνια) τη σχετική δικογραφία που ανακοινώθηκε στις 24\11\2011 από την έδρα της Βουλής και για την οποία ουδόλως αντέδρασαν ώστε να είναι συναυτουργοί εις την κακουργηματική παράλειψη των διώξεων που απορρέουν από την εν λόγω δικογραφία.
Δικογραφία εσχάτης προδοσίας  που   σας καταθέτω εδω **
( και που είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985 και απο 24\11\2011).Ανακοίνωσε ο τότε  αντιπρόεδρος  της βουλής κ Αποστολάτος ότι:"Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης


Επίσης καταγγέλλονται και μηνύονται εν ονόματι του νόμου και εκ μέρους του Ελληνικού λαού, όλοι οι πολίτες και οι πολιτικοί που στις 25\01\2015, θα συμμετάσχουν στις ανθελληνικές, κατοχικές και διεθνώς παράνομες εκλογές τις οποίες προανήγγειλε η κατοχική κυβέρνηση:
1ον. Για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων όπως ισχύουν κατά το Ελληνικό και Διεθνές Δίκαιο.
2ον. Για απόπειρα νομιμοποίησης της κατοχής και απόπειρα κατάλυσης της Δημοκρατίας και του Συντάγματος.
3ον. Για δόλο, ροπή προς το έγκλημα και προδοσία, καθώς σχεδιάζουν την εγκληματική αυτή ενέργεια εις βάρος του έθνους σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και έχοντας στη διάθεση τους αρκετό χρόνο προσχεδιασμού. Για την ακρίβεια πλέον των τριών χρόνων, δηλαδή από τις 24/11/2011 οπότε και ανακοινώθηκε έσχατη προδοσία από την έδρα της Βουλής.
4ον. Για ασυνείδητη άσκηση των εκλογικών τους καθηκόντων κατ΄εξακολούθηση (όπως το ίδιο έγκλημα έπραξαν και στις εκλογές της 6/5/2012, σχετικό 1) θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές και το μέλλον αθώων ανηλίκων, αδυνάτων αλλά και εκείνων των νομοταγών πολιτών που βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του Συντάγματος, του Δημοκρατικού πολιτεύματος και της Ελευθερίας της Πατρίδας.
5ον. Για κακουργηματική υπόθαλψη δικογραφίας εσχάτης προδοσίας από 24/11/2011 οπότε και ανακοινώθηκε από την έδρα της Βουλής.
6ον. Για ενσυνείδητη καταπάτηση του Συντάγματος όπως προκύπτει ευθέως από τα ανωτέρω.
7ον. Για απόπειρα απαξίωσης και διασυρμού της Δικαιοσύνης καθώς αφενός δεν συγκατήγγειλαν  ώς όφειλαν την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της εν λόγω δικογραφίας, που στις 24/11/2011 ανακοινώθηκε στην Βουλή, αφετέρου δε δεν συγκατήγγειλαν την κατοχή στην οποία η Δικαιοσύνη έκτοτε και μέχρι σήμερα επισήμως βρίσκεται, ως όφειλαν επίσης να πράξουν αλλά αντιθέτως κακουργηματικά το αποσιώπησαν και το υπέθαλψαν.Τη στηγμή που εγνώριζαν πως η εσχάτη προδοσία και το κύρος της Δικαιοσύνης αφορά τον κάθε πολίτη!
Μηνύονται επίσης:
Όλοι οι ανώτατοι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων για το κακούργημα της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία, καθώς, από τις 24/11/2011 έως και σήμερα, υπακούουν και εκτελούν εντολές κατηγορουμένων από την Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, εις βάρος του Λαού, της Πατρίδας και του Έθνους
Μηνύονται για κακούργημα το οποίο διέπραξαν κατ’ επανάληψη και κατ’ εξακολούθηση οι Ιερωμένοι που όρκισαν πολιτικούς άρχοντες από 24/11/2011 και που ενδεχομένως θα αποπειραθούν να ορκίσουν πολιτικούς που θα εκλεγούν από τις εν λόγω παράνομες και κατοχικές εκλογές της 25/01/2015 έτσι όπως έχουν ήδη καταγγελθεί. (σχετικό 1 &2 )
Κύριε Εισαγγελέα
Σας κάνουμε γνωστό, ότι στις προαναγγελθείσες εκλογές της 25/01/2015 αρκετοί συμπολίτες μας δεν θα διστάσουν να ασκήσουν εν τέλει το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε ασυνείδητα είτε με δόλο και εν μέσω κατοχής, προβαίνοντας επίσημα πλέον σε πράξη που θεωρούμε κακουργηματική, παράνομη, αντεθνική, απάνθρωπη, φασιστική και εχθρική προς την πατρίδα τους, τους συμπολίτες τους, ακόμη και απέναντι στα ίδια τα παιδιά και τα εγγόνια τους.
Επίσης μπορούμε να γνωρίζουμε ότι πολλοί είναι τρομοκρατημένοι, απειλούμενοι και εκβιαζόμενοι από υποψηφίους και κόμματα,και εν μέσω κατοχής θα προσέλθουν στις κάλπες υπό το κράτος της βίας και του φόβου.
Θα πιστοποιήσουν τη συμμετοχή τους με την παρουσία τους και τα ονόματά τους θα καταγραφούν στα τηρούμενα εκλογικά βιβλία ώστε θα είναι γνωστά στη δικαιοσύνη και για πάσα νόμιμη χρήση.
Η ενέργεια, όσων δεν λάβουν μέρος σε αυτές τις παράνομες, εχθρικές και κατοχικές εκλογές, θα θεωρηθεί εξόχως πατριωτική σε αυτή τη χρονική συγκυρία.
Απεναντίας, σας ενημερώνουμε εμπρόθεσμα, ότι όλοι εμείς οι νομοταγείς συγκαταγγέλοντες πολίτες δεν θα ψηφίσουμε στις 25/01/2015 αλλά  θα είμαστε παρόντες στα κατοχικά εκλογικά κέντρα, για να πράξουμε κατά συνείδηση και με κάθε μέσο τα δέοντα, ως οφείλουμε από το Νόμο, ως το Σύνταγμα επιτάσσει και όπως η απελευθέρωση της πατρίδας  απαιτεί από κάθε πολίτη να πράξει.
Κύριε Εισαγγελέα,
Στην πατρίδα μας συντελείται πρωτοφανής γενοκτονία.
Το Σύνταγμα της Ελλάδας, με την ψήφιση του ν.3845/2010, κατελύθη με βίαιο και πραξικοπηματικό τρόπο και εκχωρήθηκε σημαντικό μέρος της εθνικής κυριαρχίας σε ξένες δυνάμεις (μηχανισμός στήριξης από κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ – Δ.Ν.Τ.) κατά παράβαση του άρθρου 28 παρ. 3.
Έλληνες συμπολίτες και φιλέλληνες από όλο τον κόσμο εγκαίρως κατήγγειλαν στην Δικαιοσύνη το διαρκές τούτο κακούργημα της παράλειψης διώξεων της εσχάτης προδοσίας.
Κύριε Εισαγγελέα,
Η εν λόγω δικογραφία διαβιβάστηκε κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος στην Βουλή για να εκδικαστεί, ενώ η εσχάτη προδοσία δεν χρειάζεται την άδεια της Βουλής για να εκδικαστεί. Αρμόδιοι να την δικάσουν δεν είναι πλέον οι πολιτικοί αλλά πρωτίστως αποτελεί έργο και χρέος της τακτικής δικαιοσύνης.Παράλληλα δε αφορά τον κάθε πολίτη ξεχωριστά διότι θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια και τα φυσικά του δικαιώματα καθώς επίσης κατακρεουργεί, διασύρει, ισοπεδώνει και εν τέλει απαξιεί τον θεσμό και το κύρος της Δικαιοσύνης.
Έκτοτε και εν μέσω κατοχής έχουν παρανόμως διενεργηθεί εκλογές κατά τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 με σκοπό να νομιμοποιήσουν δια της συμμετοχής του λαού το διαρκές κακούργημα της εσχάτης προδοσίας, γεγονός που εγκαίρως καταγγέλθηκε από τον Λαό και από δεκάδες χιλιάδες πολίτες, που κατέθεσαν την Ιερή Δήλωση κατά την διάρκεια της περιόδου από 5/5/2012 (σχετικό 1) έως και σήμερα καταδικάζοντας και καταγγέλοντας επισήμως και ενόρκως την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της δικογραφίας εσχάτης προδοσίας που εσείς έχετε σχηματίσει εις βάρος των πολιτικών.
Είναι επίσης γεγόνος ότι όλοι εμείς οι δεκάδες χιλιάδες πολίτες που καταθέσαμε την Ιερή Δήλωση και καταγγείλαμε ενόρκως την εσχάτη προδοσία, εφαρμόζουμε στην πράξη το συνταγματικό ακροτελευταίο άρθρο 120 και τα όσα αυτό επιτάσσει και υποχρεώνει το κάθε πολίτη (σχετικό 2).
Εξάλλου κύριε Εισαγγελέα,
το γεγονός ότι βρισκόμαστε υπό την κατοχή του εχθρού και ότι οφείλει ο κάθε πολίτης και το κάθε δικαστικό όργανο να αντισταθεί διαπιστώνεται και επιβεβαιώνεται εκ του από 6/12/2014 ψηφίσματος της ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ όπως διατυπώνεται στο σχετικό απόσπασμα  του ψηφίσματος που σας καταθέτω εδώ:
«Οι Δικαστικοί Λειτουργοί - Δικαστές και Εισαγγελείς – μέλη της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κατά την τακτική Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 6-12-2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εφετείου Αθηνών.
Διαπιστώνουν τη διαρκή απαξίωση του θεσμού της Δικαιοσύνης από την Εκτελεστική Εξουσία και την αμφισβήτηση του θεσμικού ρόλου των Λειτουργών αυτής, που δεν συνάδει με την αρχή του Κράτους Δικαίου, που διέπει το δημοκρατικό μας πολίτευμα.
Διαπιστώνουν την  κατ’ εξακολούθηση  μη συμμόρφωση της Εκτελεστικής Εξουσίας στις δικαστικές αποφάσεις, κατά παραβίαση των συνταγματικών αρχών, γεγονός που συνιστά μείζον θεσμικό ζήτημα, διότι η μη εφαρμογή τους θέτει σε κίνδυνο την έννομη τάξη και το Κράτος Δικαίου.»
Το ίδιο επιχειρείται και στην παρούσα φάση ώστε ,με τις προκυρηχθείσες εθνικές εκλογές στις 25/1/2015, να δοθεί ένα ακόμη αποφασιστικό πλήγμα κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος και της συνταγματικής ευνομίας. Να καταδειχθεί ότι οι Έλληνες ,αφενός κατεπάτησαν το Σύνταγμα , αφετέρου δε υπέθαλψαν την κακουργηματική παράλειψη διώξεων της εν λόγω δικογραφίας εσχάτης προδοσίας ,ώστε να έχουν δικαιωματικά το λόγο να τους αφαιρέσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα και να τα παραχωρήσουν σε «ελληνοποιημένους» αλλοδαπούς που με δόλιες τακτικές και κάτω από εντολές ξένων συμφερόντων έχουν εισέλθει στην χώρα μας και επιπλέον έχει ανακοινωθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης οικοδόμησης σπιτιών από τον George Sorros (εφημερίδα «TO ΒΗΜΑ», ημερομηνία  30-10-2012) που θα τους παρασχεθούν δωρεάν, την ίδια στιγμή πού ο Ελληνικός Λαός γενοκτονείται.
Οι καταγγέλλοντες
Εν ονόματι του Ελληνικού λαού, του Συντάγματος και του Νόμου
Συγκαταγγέλλοντες.

 Απο δω το εκτυπώνουμε

<p> </p>